Nieuws

Vrijdag 5 juli

Op vrijdagavond 5 juli is er weer een leerling concert om 19.30 in de Adventskerk in Alphen in samenwerking met Simon Stelling en de Vrienden van de Adventskerk. Het belooft weer een mooie muziekavond te worden met prachtige muziek gespeeld door fluitleerlingen en piano/orgel leerlingen van Simon Stelling.  Er worden o.a. werken gespeeld van Foote, Faure, Quantz, Handel, Chaminade en nog veel meer. Iedereen is van harte uitgenodigd. Aan het einde van de avond is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Zaterdag 3 november

Opname met Simon Stelling: orgel en piano

We gaan stukken opnemen van Faure, Coenen, Mozart, Gluck en Schumann.

Binnenkort te beluisteren op mijn website!!

Open fluitles bij Eensgezind

Uitgegeven: 27 juni 2018, 14:00

Auteur: Muziekvereniging Eensgezind

Bij de muziekschool van muziekvereniging Eensgezind zijn we er trots op dat we een geweldige nieuwe docent hebben voor dwarsfluit. Sannie de Jongh uit Alphen aan den Rijn heeft al een aantal jaar haar eigen praktijk aan huis in Alphen en zij komt ons docententeam nu versterken. Sannie speelt, naast haar werk als docent, ook nog in diverse orkesten en ensembles. Kortom een aanwinst voor onze muziekvereniging.

Om de mensen uit Nieuwkoop en omgeving kennis te laten maken met Sannie geeft zij op vrijdagmiddag 6 juli om 16.30 uur een proefles van een uur. Deze les is voor iedereen toegankelijk die ooit fluit heeft gespeeld of die het graag zou willen leren.

Aanmelden is gewenst en kan via muziek@eensgezind.nl of via het contactformulier op onze website www.eensgezind.nl

 

Adres: De Verbinding 2
Plaats: Nieuwkoop
vrijdag: 06-07-2018 om 16:30 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

 

Leerling Concertavond 29 juni

Op vrijdag 29 juni is er weer de jaarlijkse leerling concertavond in de Adventskerk, Julianastraat 69 in Alphen, samen met orgel/pianoleerlingen van Simon Stelling en Vrienden van de Adventskerk. Gratis toegang. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Er worden werken gespeeld van o.a. Andriessen, Haydn, Rutter, Telemann, Kronke en nog veel meer! Wie weet tot dan!